Цвета Николаева: Ще работя неуморно за подобряване на качеството на живот

21 септември 2023, четвъртък

Кандидатът за кмет на район “Красно село” Цвета Николаева даде интервю за вестник “Столица”. Това са само акцентите от него, цялото може да прочетете тук.

  • Експертните ми познания като юрисконсулт и дългогодишният ми опит в общински дружества са моите основни аргументи, чрез които ще докажа себе си като правилния човек за управлението на районната администрация. Това е огромна отговорност.
  • Проблемът с паркирането и състоянието на междублоковите пространства е изключително сериозен и смятам, че мога да започна с неговото решение от самото начало на мандата ми. Усвояването на всички възможни места за изграждане на монтажни паркинги и ремонтът на тротоари в окаяно състояние, ще са най-скорошните процеси, които бих искала да инициирам като районен кмет. Модернизиране и изграждане на улично осветление в кварталите с цел спокойно придвижване за всички в тъмната част на деня са следващите мерки, които са с приоритет в моята програма.
  • Със сигурност мога да обещая, че ще вложа всички мои сили и умения и заедно ще превърнем нашия район в едно много по-достъпно, уредено и чисто място за живот. Въпреки възрастта ми от 37 години, животът ми не винаги е бил лесен и ме е научил, че целите почти никога не са невъзможни, но са необходими силна мотивация, усилен труд и не на последно място – експертни познания, за да бъдат постигнати. Аз обединявам всичко това и искам да уверя съгражданите ни от район “Красно село”, че ще работя неуморно за подобряване на качеството на живот тук, непосредствено до домовете ни.
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK