Васил Терзиев

Posted on July 16th, 2023

Аз съм Васил Терзиев, на 45 години, роден в град София, кандидат за кмет на София.

Решението ми да се кандидатирам за кмет на София е и емоционално, и рационално. От една страна произтича от любовта, която изпитвам към родния си град. От друга – от искреното ми желание най-накрая да видя София развита като водеща европейска столица – както за двете ми дъщери, така и за всички останали деца в града ни. При това не някога в бъдещето, а сега – от днес, от октомври, от първия ми работен ден като човек, управляващ този град.

Професионалният ми път ме е направил високо компетентен в много области, а в други разчитам на изключителните експерти в екипа ми – това ще позволи дълго отлаганите и умишлено спирани промени в нашия красив град да се случват с нужната скорост и прозрачност, в полза на гражданите. За да имаме София с качествено, прозрачно и достойно управление, което да я направи европейски град за пример, град с бъдеще.

Благодаря ви за подкрепата, която ми оказвате в тази нелека, но важна за всички ни задача. Вярвам, че ще успеем!


Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK