Лили Михайлова

Posted on September 26th, 2023

Юрист с дългогодишен опит в комуникациите в сферата на защита на гражданите и обществения интерес. Ще работи за ефективна администрация и правоприлагане, безопасност, спазване на обществен ред и съвременно образование.


Николай Александров

Posted on September 26th, 2023

Семеен с две деца. Икономист. От 2019г. до момента – кмет на район ” Оборище”. С 25 годишен, трудов опит като предприемач в областта на машиностроенето.


Момчил Даскалов

Posted on September 26th, 2023

Над 30 години управлява екипи и процеси в различни сфери. От 15 години работи в областта на управление на авторски права в музиката, през последните години с фокус към проекти за дигитализация на административните процеси. В професионалния си и личен път е полагал усилия за подобряване на цялостната среда у нас – работна, жизнена и обществена.


Рада Илиева

Posted on September 26th, 2023

През последните 15 години се занимава с управление на маркетинг проекти и екипи. Мечтае София да се превърне в град, в който всяко дете може да получи качествено съвременно образование и възможности за развитие на личните си качества и таланти. Ще се бори децата със специални образователни потребности да получат достъп до качествено образование, съобразено с техните нужди.


Радостина Петрова

Posted on September 26th, 2023

7 години е проектен мениджър в програми за финансиране на малки проекти на Фондация “Екообщност”, координатор на програма “Зелени коридори”. Експерт в проекти за устойчив транспорт, енергийна ефективност, велосипеден транспорт и туризъм, активист от сдружение “Велоеволюция”. Ще съдейства за реализиране на амбициозни и мащабни проекти като велосипедната мрежа, линейният парк Зелена линия, повече възможности за семейства за активен отдих в зелена градска среда и достъпни и уредени зони за отдих край града. Фокус в работата ѝ ще бъде защитата и развитието на зелената система на София – парковете, градините, реките, както и прилагането на обхватни мерки за гарантиране чистотата на въздуха.

 


Емил Георгиев

Posted on September 26th, 2023

Консултант и университетски преподавател по зелен маркетинг и кръгова икономика. Председател на инициативния комитет на местна гражданска инициатива „За чиста София без изгаряне на отпадъци“. Ще участва активно в изграждането на модерна система за управление на отпадъците в града с всички ползи за здравето, благосъстоянието и качеството на живот на софиянци.


Иван Кулин

Posted on September 26th, 2023

Инженер по електроника. През последните пет години участва в разработката на зарядните устройства на електромобилите на водещите европейски автомобилни производители. Иска София да е град на хората, на възможностите и на перспективите. Има амбицията да работи за София, която гордо да се нарече столица на България.

 


Стамен Стоянов

Posted on September 26th, 2023

Притежава над 6 години опит като юрист в сектора на финансите. Активен участник в публични акции за подобряване на градската среда. Има редица спечелени дела за подобряване на градската среда. Ще работи за превенция на злоупотреби и за прозрачно управление.


Иво Божков

Posted on September 26th, 2023

Настоящ общински съветник с дългогодишна гражданска ангажираност. Успява да наложи прозрачността в ежедневната работа на Общинския съвет чрез инициативи като пряко излъчване на заседанията и предварително публикуване на всички доклади преди да бъдат гласувани. Ще се бори за публичен достъп до всички договори и разходи на общината.


Борислав Колев

Posted on September 26th, 2023

Ядрен физик с 16 години стаж в сектор енергетика от най-ниското стъпало до ръководни позиции. Води обученията за търговия на свободния пазар на електрическа енергия. Ще работи за декарбонизация, децентрализация и диверсификация на първичната енергия за София чрез геотермални топлофикационни централи, слънчеви колектори, TES и съвременни топлофикационни мрежи.


Милена Маркова

Posted on September 26th, 2023

Притежава 20 години опит като анализатор и консултант. Има активна гражданска позиция по теми, свързани с образование, места за спорт и забавление на открито, както и пътна безопасност, особено що се отнася до децата. Вижда своето и на децата си бъдеще в София, и иска този град да е приятно, спокойно и желано място за живот.


Венелин Радев

Posted on September 26th, 2023

Работи като системен инженер в българска IT компания. Развива свой собствен бизнес, като същевременно участва в организирането на научни, технологични и културни форуми и събития. Представител е на България в „Space Generation Advisory Council“ към ООН. За него София има сериозна нужда от подобряване на мобилността за хората, живеещи и работещи в нея.


Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK