Константин Павлов: “Лозенец” ще бъде най-доброто място за живот в София

22 октомври 2023, неделя

В „Лозенец“ вече се случват много положителни промени и вярвам, че ни предстоят още четири трудни, но вълнуващи години. Заедно ще превърнем “Лозенец” в най-доброто място за живот в София. Това заяви районният кмет и кандидат за втори мандат Константин Павлов в рамките на официално събитие с народни представители и кандидати за общински съветници от листата на “Продължаваме промяната -Демократична България” (Спаси София).
“До момента свършихме много хубави работи. В “Лозенец” ликвидирахме един от хроничните недостатъци на строителството в София, така наречения “ремонт на ремонта, защото премахнахме инженеринга при обществените поръчки. На практика отделихме проектирането от изпълнението и пречупихме нещо, което в България се смята за обичаен проблем без решение”, заяви Павлов и допълни, че по този начин се постига обществено строителство с високо качество.
Кметът на “Лозенец” припомни и част от свършената работа през първия си мандат – завършено разширение на детска градина и започнало разширяване на още две, възстановяване на павирани настилки, премахване на незаконни обекти, спасяване на терена на резиденция “Лозенец” и отваряне на районната администрация към хората.
В събитието се включиха и водачът на кандидатската листа за общински съветници Борис Бонев, народните представители Елисавета Белобрадова, Надежда Йорданова, Божидар Божанов и Мартин Димитров, дипломатът Стефан Тафров и десетки граждани.
“Лозенец е специално място и няма да допуснем отново схемите на ГЕРБ нито тук, нито където и да е в София”, заяви лидерът на “Спаси София” Борис Бонев.
“Кварталът ни има нужда от още съвсем мъничко, за да се превърне в най-доброто място за живеене в столицата на България”, подчерта Елисавета Белобрадова и напомни, че при следващ мандат на Павлов нито едно дете в “Лозенец” не трябва да остава без достъп до детска грижа, а всички тротоари в района трябва бъдат в завършен и безупречен вид.
“Следващият кмет на София ще се казва Васил Терзиев и няма да спъва развитието на “Лозенец”, както досегашния”, заключи Мартин Димитров и добави, че десните работят усилено за мнозинство в Столичния общински съвет, което ще гарантира подкрепа за всички смислени инициативи на районните кметове като Павлов.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK