Коалиция „Обединени за София“ има нов кандидат за районен кмет на Нови Искър

04 септември 2023, понеделник

„Обединени за София“ има нов кандидат за районен кмет на Нови Искър – Георги Богданов. Той е на 32 години и живее в село Войнеговци, което е част от района. Богданов завършва публична администрация. Участва в множество граждански организации и доброволчески инициативи. Живял е 7 години в САЩ, където получава лиценз за пилотиране на частни самолети. Георги Богданов ще работи за изграждане на пътната инфраструктура с улеснен достъп на трафика от Нови Искър към София и свързване със Северната тангента на двете ключови детелини, както и за проектиране и изграждане на канализация за малките населени места в района. 

Богданов заменя досегашния кандидат Владислав Владимиров, който предпочете да се яви като независим. “Имаме обща цел, макар да вървим по различни пътища. Благодарим на Владислав за свършеното досега и му пожелаваме успех занапред. Надявам се, че ние ще спечелим Нови Искър още на първия тур, но бих приел и балотаж срещу Влади – така ще е сигурно, че доброто и желанието за промяна на София печели“, коментира кандидатът за кмет на София Васил Терзиев. 

Повече за Богданов – вижте тук.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK