Борис Бонев: От нас зависи да обърнем нова страница в историята на София

29 октомври 2023, неделя

„От нас зависи да обърнем нова страница в историята на София. София е град, който може да върви с много по-смели стъпки напред.“ Това заяви Борис Бонев, след като гласува в 35 СЕУ „Добри Войников“ в „Лозенец“. Бонев води листата за общински съветници на местната коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България (Спаси София)“.

Той призова гражданите да излязат и да гласуват. „Гласувайте по-рано, защото с хартиените бюлетини е по-бавно и се образуват опашки. Не забравяйте, за общинския съвет втори тур няма. Каквото се реши днес, това ще остане в следващите 4 години. Затова е много важно в общинския съвет да влязат хора, които обичат София. А не такива, които да натискат копчета спрямо партийни повели”, каза още Бонев. 

“София ще се промени. Защото аз, защото ние няма да се примиряваме повече, че „тука е така“, добави той. 

Според Бонев забраната за машинно гласува на тези избори е “активно мероприятие”. “Неприятен казус с много добра координация между служби, партии и институции. Това си беше чист саботаж на изборния процес. Но се надявам, че с масово гласуване, въпреки хартиените бюлетини, хората ще покажат, че не са доволни от това, което се случи”, каза още Бонев.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK