Борис Бонев: От нас зависи да обърнем нова страница в историята на София

29 октомври 2023, неделя

„От нас зависи да обърнем нова страница в историята на София. София е град, който може да върви с много по-смели стъпки напред.“ Това заяви Борис Бонев, след като гласува в 35 СЕУ „Добри Войников“ в „Лозенец“. Бонев води листата за общински съветници на местната коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България (Спаси София)“.

Той призова гражданите да излязат и да гласуват. „Гласувайте по-рано, защото с хартиените бюлетини е по-бавно и се образуват опашки. Не забравяйте, за общинския съвет втори тур няма. Каквото се реши днес, това ще остане в следващите 4 години. Затова е много важно в общинския съвет да влязат хора, които обичат София. А не такива, които да натискат копчета спрямо партийни повели”, каза още Бонев. 

“София ще се промени. Защото аз, защото ние няма да се примиряваме повече, че „тука е така“, добави той. 

Според Бонев забраната за машинно гласува на тези избори е “активно мероприятие”. “Неприятен казус с много добра координация между служби, партии и институции. Това си беше чист саботаж на изборния процес. Но се надявам, че с масово гласуване, въпреки хартиените бюлетини, хората ще покажат, че не са доволни от това, което се случи”, каза още Бонев.

Вижте още

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK