Борис Бонев: Никой не иска да поеме отговорност за наследството на Фандъкова

21 септември 2023, четвъртък

ГЕРБ ни е основният опонент и техният модел на управление, който вече 18 години унищожава потенциала на София. Много е жалко, че 38 дни преди изборите тази партия демонстрира своята абсолютна недемократичност и неуважение към софиянци, защото все още няма обявен кандидат. Хората са лишени от възможността да знаят кой е кандидатът, каква  е неговата личност, приоритети и цели, да зададат своите въпроси. Чакахме Ретроградният Меркурий да свърши, той свърши, но явно все още не са намерили тази силна кандидатура, след като обявяването се бави”, заяви лидерът на листата за общински съветници Борис Бонев в студиото на “Денят ON AIR.

По думите му над 20 кандидати са били питани дали искат да са кмет на София, но те са отказали.

Никой не иска да поеме отговорност за наследството на Йорданка Фандъкова. ГЕРБ да обявят и най-силната кандидатура – не смятам, че има шанс, защото софиянци не са глупави хора, те много добре виждат “видимите” резултати на това управление и не съм сигурен, че искат да дадат кредит на доверие на хора, които ще продължат абсолютно същия начин на работа”, допълни Бонев.

“Ние правим информационна кампания, което е законно и това е нещо нормално, което трябва да се прави. Хората и политиците не трябва да бъдат в кампания само 30 дни преди изборите. Политическата кампания започва в деня след изборите и трае до следващите избори, защото това е непрекъснат контакт с гражданите”, подчерта той.

Мечтата ми е София да бъде град, с който да се гордеем, мечтата ми е да няма корупционни практики, мечтата ми е да свършат ремонтите на ремонтите. Мечтата ми е да се кача на Витоша с работещи лифтове, мечтата ми е да имаме градски транспорт до всеки квартал. Имаме страхотна програма, съвсем скоро ще обявим листата за Общински съвет – 61 човека, който и от тях да влезе, ще бъде абсолютен чудесен общински съветник”, добави той.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK