Области на политики

РЕД

Подобряване на ефективността на Столичен инспекторат

  • Подобряване на взаимодействието на районите инспекторати с районните кметове, така че районните инспекторати да работят в синхрон и в помощ на районните кметове.

Сигурност

  • Околовръстен път, бул. “България”, площад “Сред Село” в кв. “Княжево”, бул. “Цар Борис III”, площад на Симеоново и Драгалевци. С охрана и наблюдение на тези ключови места ще се постави основа за добро развитие и извън тях в квартала, с приоритет главните транспортни артерии.

Първостепенна улична мрежа

  • Изграждане на Околовръстен път в частта от бул. “Братя Бъкстон” посока Северна тангента

Ограничаване на паркирането върху тротоари и в зелени площи

  • Ограничаването на паркирането върху тротоари и зелени площи трябва да започне от кварталите “Бъкстон-Павлово” и “Манастирски ливади - Запад”. Част от мерките за справяне с проблема са чести проверки и налагане на глоби, изграждане на паркинги и урегулиране на паркирането в междублоковите пространства

Изграждане на подземни и етажни квартални паркинги

  • Предвижда се изграждане на подземни и надземни паркинги в “Бъкстон-Павлово”.

Подаване на сигнали

  • Провеждане на срещи с квартални инициативни структури, с които минимум веднъж на тримесечие ще се обсъжда належащи проблеми на съответния квартал, както и техните решения, краткосрочни и дългосрочни.
  • Отворени приемни, на терен, на всяко тримесечие, където районния кмет и негов екип ще се среща с тях и ще събира информация за належащи проблеми, които имат нужда от вземане на отношение от районната администрация.

Области на политики

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK