Области на политики

ИДЕНТИЧНОСТ НА КВАРТАЛИТЕ

Ще работим за това всеки от кварталите на територията на район "Подуяне" да има своя идентичност:
“Сухата река” да бъде квартал с ясно обособен и модерен квартален център - пространството около стадиона, парка и пазар “Герена”, което да бъде притегателно място за множество спортни и културни събития.

“Хаджи Димитър” да стане чист и подреден квартал, където жителите на района ходят на театър или кино в реновираната зала на читалище "Иван Вазов".

Квартал “Васил Левски” да се възприема като спокоен и подреден квартал от еднофамилни къщи, намиращ се на 10 мин. от центъра на града.

“Левски В” може да е първият квартал в София, където да бъдат облагородени междублоковите пространства с мисъл за всичките си жители. Квартал с богато озеленени площи, нови места за паркиране, спортни площадки за деца в различни възрастови групи, обособени и охраняеми паркинги за колела и модерни зони за изхвърляне на боклука. И разбира се ж.к. “Левски Г” да бъде известен с новото любимо място на жителите на района, а именно парк “Могилите”, който да бъде изграден и да бъде предпочитано място за разходка, отдих и среща с приятели.

Области на политики

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK