Области на политики

ИДЕНТИЧНОСТ НА КВАРТАЛИТЕ

Център (от пл. „Македония“ до бул. „Пенчо Славейков“): дух на автентична София; през първия линеен парк в града до малките уютни улици.

Красно село: „сърцето на района“ с пазара на пресни продукти; място за срещи и квартал с голям потенциал за подобряване на жилищната среда и инфраструктурата.

Борово: един от най-предпочитаните южни квартали, съчетаващ комфорта на града, удобни транспортни връзки, характерен със спокоен начин на живот.

Белите брези: обитаван от голям брой софиянци, съчетал в себе си чара на комбинацията между големи стари блокове и ново строителство. Предпочитано място за много млади семейства.

Хиподрума: кварталът, помещаващ най-големия парк в района, общинския културен дом и множество зелени междублокови пространства – предпочитани места за отдих, срещи с приятели и разходка.

Крива река: един от малките квартали в града, с уютни и озеленени улици. Емблематично място за медицината в България, намиращ се между УМБАЛСМ „Пирогов“ и Военна болница.

Славия: асоцииран с едноименния футболен клуб, кварталът предлага спортове като футбол, волейбол, баскетбол, фитнес, кънки на лед, конна езда и спа център. Характерен с ниско строителство и обширни междублокови пространства с много потенциал.

Лагера: квартал с многообразие от озеленени площи, с възможности за нови места за паркиране, спортни площадки за деца в различни възрастови групи, места за отдих и многофункционални игрища за спорт.

Области на политики

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK