Още срещи с хората на София

19 юли 2023, сряда

Ден след ден, среща след среща. Вече девет пъти Васил Терзиев и хора от екипа му се срещат с хората на София. Началото беше на площад “Славейков” в първия ден на юли, след това “Младост”, “Лозенец”, район “Студентски”, “Красно село”, “Триадица”, “Слатина”, и “Витоша”.

Стотици граждани с въпроси и питания. Хора, които се убедиха, че за Васил Терзиев и екипа му няма неудобни въпроси и получиха отговори. Включително, че ще работим за обявяване на Боянското блато за екологична зона без строителство. За това, че “Триадица” се развива на две скорости заради недостатъчно финансиране на инфраструктурни проекти. За това, че ще запазим игрище „Кафеза“ в квартал „Хиподрума“ за достъпен масов спорт.

“Ние искаме да превърнем София в град за пример, столица, която създава стандартите, прогресивните идеи, които другите градове да следват. И вашите идеи, вашето желание да правим неща заедно ни помагат”, казва Терзиев.

Срещите на кандидата за кмет продължават и така ще бъде през цялото лято. Може да видите къде са следващите в календара на сайта или във фейсбук.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK