Бойко Димитров в “Тази сутрин”: Наша основна задача остава да се борим за реализация на нашите обещания за промяна и добро управление

09 февруари 2024, петък
На вчерашното заседание на Столичен общински съвет при осмия опит успяхме да изберем председател – колегата Цветомир Петров.
И докато сутринта най-накрая успяхме да постигнем конструктивен диалог между почти всички политически групи, то вечерта вече се установи ново мнозинство на опозицията, което в нарушение на множество процедури и установени практики наложи ръководства на постоянните комисии, които по никакъв начин не отговарят на разпределението на отделните групи в съвета.
Независимо от това наша основна задача остава да се борим за реализация на нашите обещания за промяна и добро управление на града ни. А опозицията ще трябва да обяснява на обществото, ако блокира смислените предложения или прокарва решения, които обслужват частни интереси, а не тези на софиянци.
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK