Бойко Димитров, ПП-ДБ (Спаси София): В СОС има мнозинство на опозицията – звучи абсурдно, но е реално

13 февруари 2024, вторник
Случилото се в СОС е символ на това как така наречената опозиция действа много обединено и силово наложи решение, което не е добро за града. В момента има едно мнозинство на опозицията – звучи абсурдно, но реално това се получи. Според нас в последното заседание има редица процедурни нарушения – най-малкото това, че според нашия правилник заседание не може да се свика за след два часа. Предстои да се види дали тези решения са взети при спазване на правилника, или не.
ПП-ДБ “Спаси София” няма да допусне прокарването на нечии частни икономически интереси. Миналия мандат, когато бяхме само 12+1 съветника, осветлявахме тези икономически интереси. Сега като най-голяма група в СОС ще го правим в още по-голяма степен, защото ние отговаряме за този град и доброто му управление. Няма да допускаме течове в общинските дружества и ако някъде има нередности, които не можем да спрем като управляващо малцинство, ние ще ги осветляваме.
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK