Христо Иванов:  Гласувах за модерна, европейска София, която гледа напред

05 ноември 2023, неделя

Един от лидерите на “Продължаваме промяната – Демократична България” Христо Иванов коментира след гласуването си, че е гласувал за “модерна, европейска София, която се развива с бързи крачки напред, която реализира огромния си потенциал, която не се оглежда назад, а гледа напред”.

В отговор на журналистически въпрос как е гласувал каза, че “разбира се, с машина, сигурно, удобно”. Отбеляза, че ще трябва да се водят разговори за промени в Изборния кодекс, за да се утвърди машинното гласуване. “Беше проведена война срещу машинното гласуване и въпреки това виждаме, че то запазва доверието на хората. Тоест ще трябва да проведем разговори, за да променим Изборния кодекс”, каза Иванов.

Той призова и за масово гласуваме. “Денят е хубав, хората ще се разходят и ще гласуват. Вярвам, че това ще се случи, защото този вот наистина ще определи бъдещето на страната в следващите четири години. От тази гледна точка, е изключително важно да се гласува. Всеки глас е глас за нашето бъдеще”, завърши Иванов.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK